Energetische Behandeling

Dit is een behandeling waar in het energieveld wordt gewerkt. In de aura, chakra’s, haralijn en wezenster zoek ik naar blokkades en verstoringen. Waar het kan herstel ik ze en laad ze weer op met nieuwe energie (magnetiseren).

Hierbij ligt je, met kleding aan, op de behandeltafel. Ik werk met mijn handen boven het lichaam of leg ze op een bepaalde plek op het lichaam om de energie daar te herstellen. Ik begin altijd bij de voeten. Daarbij kunnen ook andere technieken ingezet worden als dat nodig is, zoals bijvoorbeeld voetreflex punten, edelstenen, regressie. 

 

Negatieve energieen worden verwijderd zoals bijvoorbeeld entiteiten die zich in het energieveld hebben genesteld en jouw energie gebruiken. Hier kun je moe van worden of zelfs stemmen horen. Een behandeling is hierdoor niet altijd hetzelfde en wordt op de persoon en het moment afgestemd.

 

Ook kan het voorkomen dat het probleem of de blokkade dieper zit en een andere techniek nodig is zoals bijvoorbeeld hypnotherapie of regressie. Dit zal altijd eerst met jou overlegd worden.

Voor wie?

Een energetische behandeling werkt zowel bij fysieke klachten als mentale klachten. Ook kan de behandeling weer richting geven aan jouw leven wanneer je deze kwijt bent geraakt. Bij ziekte of zware behandelingen als chemotherapie kan een energetische behandeling ondersteunend werken. Het is echter nooit een vervanging voor een reguliere behandeling of medicatie. Tijdens een energetische behandeling kan ik op diepere lagen en blokkades werken als tijdens een energetische massage. Dit geeft doorgaans een beter  of sneller resultaat.

Tarieven

Binnen de regio Deventer-Zwolle-Nijverdal kunnen behandelingen eventueel ook aan huis of bedrijf gegeven worden. Hierbij kunnen reiskosten in rekening worden gebracht, maar dit wordt altijd overlegd.

Binnen een straal van 5 kilometer van postcode 8131 hj geen reiskosten. Vanaf 5 km reken ik € 0,25 per kilometer en eventueel reistijd.

Energetische behandeling

€70,-

Let op!

Afzegging minimaal 24 uur van te voren. Gemiste afspraken worden voor 50% in rekening gebracht. Neem een eigen grote handdoek of badlaken mee.

Ik kom al een lange tijd bij Stan voor een sportmassage en de afgelopen periode ook voor energetische behandeling. Het is erg moeilijk om uit te leggen wat er precies gebeurd. Wat ik merk is dat ik vrij moet komen van mijn gedachten en dat ik ontspanning moet hebben in mijn lichaam. Voor mij werkt het goed dat ik eerst een sportmassage heb voor wat meer ontspanning in mijn lichaam en daarna dan de energetische behandeling die ervoor zorgt dat alle mentale spanning en stress verminderd. Na deze behandeling voel ik mij kalm en ontspannen, ook de inzichten die Stan geeft met de vragen die hij stelt en de verbanden die hij legt zetten je aan tot denken. Ik ben een heel nuchter persoon en had nooit gedacht dat ik deze vorm van behandeling zo fijn en helpend zou vinden.

Bernard

Gevoel
×

Hallo,

Klik hieronder om contact op te nemen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?