Energetische Massage

Ik gebruik diverse massagetechnieken uit mijn jarenlange ervaring als (sport)masseur en energetische technieken als magnetiseur. Deze behandeling is uniek en zelf in de loop van de jaren ontstaan in mijn praktijk. Bij uitstek een zeer goede behandeling om een overprikkeld lichaam en geest weer in ontspanning en rust te krijgen.

Hierbij masseer ik eerst de rug, nek, schouders, achterkant benen en voeten. Daarna behandel ik ook energetische punten zoals voetreflex punten, aura en chakra’s. 

 

Hierdoor wordt eerst de spanning uit de spieren gemasseerd en worden op energetisch niveau de spanningen, prikkels en negatieve energie weggehaald en afgevoerd.

 

De energie gaat weer stromen waardoor het lichaam en geest weer optimaal herstelt en ontspant. Ook kunnen er edelstenen worden gebruikt als aanvulling op de behandeling. Het beste van twee werelden (fysiek en energetisch) en geeft het beste resultaat is mijn ervaring.

Voor wie?

Uitermate geschikt bij Hsp, add, adhd, autisme, burn out om prikkels, spanning en overgenomen emoties los te laten en weer in je eigen energie te komen. Deze behandeling stem ik af op de persoon en werkt intuïtief. Er kunnen edelstenen worden gebruikt als aanvulling.

Tarieven

Binnen de regio Deventer-Zwolle-Nijverdal kunnen behandelingen eventueel ook aan huis of bedrijf gegeven worden. Hierbij kunnen reiskosten in rekening worden gebracht, maar dit wordt altijd overlegd.

Binnen een straal van 5 kilometer van postcode 8131 HJ geen reiskosten. Vanaf 5 km reken ik € 0,25 per kilometer en eventueel reistijd.

Behandeling 30 min

€29,50

Energetische massage

€57,-

Energetische behandeling

€70,-

Energetisch pakket

Energetische massage + energetische behandeling+ energetische reiniging woning. (excl. materialen en reiskosten)

177 euro

Let op!

Afzegging minimaal 24 uur van te voren. Gemiste afspraken worden voor 50% in rekening gebracht. Neem een eigen grote handdoek of badlaken mee.

×

Hallo,

Klik hieronder om contact op te nemen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?