Energetische reiniging 

Bij het reinigen van een woning of bedrijf ga ik, afhankelijk van de (hulp)vraag en het probleem, op zoek naar een energetische oorzaak. Dit kunnen aardstralen zijn, wateraders die door het huis of bedrijf lopen, negatieve energie van bijvoorbeeld vorige bewoners of een traumatische gebeurtenis op een plek in de woning of bedrijf. Ook kan het zijn dat er nog overleden Zielen aanwezig zijn die zich dan wel positief of soms ook negatief willen laten te zien of voelen.

Van negatieve energie kan je ziek worden of andere klachten krijgen. Bijvoorbeeld slecht slapen, baby’s die onrustig zijn en veel huilen in bed of er weer uit willen, slecht kunnen concentreren op een bepaalde werkplek.
Het is altijd goed om eerst uit te sluiten of er een fysieke oorszaak is, zeker bij baby’s door eerst naar een arts of specialist te gaan.

 

 

Ik werk met een wichelroede en stem me af op de aanwezige energieën. Ik leg uit wat ik zie en voel en geef advies en ben praktisch ingesteld. Soms is het verplaatsen van een bed of meubelstuk al voldoende om geen last van een aardstraal te hebben.  Wat ik kan verwijder ik, hier zijn verschillende technieken voor.

 

Wat ik niet weg kan halen dan kunnen materialen zoals edelstenen soms een oplossing zijn. Dit wordt dan per situatie bekeken en overlegd.

Tarieven

De kosten van energetisch reinigen zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte en de reisafstand. Hierbij kunnen reiskosten in rekening worden gebracht, maar dit wordt altijd overlegd.

Binnen een straal van 10 kilometer van postcode 8131 hj geen reiskosten. Vanaf 5 km reken ik € 0,25 per kilometer en eventueel reistijd.

Energetisch reinigen

vanaf €70,-

Let op!

Afzegging minimaal 24 uur van te voren. Gemiste afspraken worden voor 50% in rekening gebracht. 

×

Hallo,

Klik hieronder om contact op te nemen via WhatsApp.

× Hoe kan ik je helpen?