Contact

Bij Praktijk Dijk kun je terecht voor gewoon een goede massage, energetisch Werk. Gevoeligheid is hierbij een van mijn specialiteiten.

Behandelingen kunnen ook bij u aan huis of bedrijf gegeven worden.
Eventuele reiskosten kunnen dan in overleg met jou in rekening worden gebracht.

Tel/app: 06 53319984

Mail: stan@praktijkdijk.nl

KvK: 58642625

Btw nr:  NL001661733B33

Alle behandelingen en consulten zijn op afspraak.

Mocht u een klacht hebben dan hoor ik dit graag. Als we er samen niet uitkomen dan kunt u terecht bij een onafhankelijk klachten functionaris.

Met ingang van 1 januari 2017 moeten alle zorgverleners in Nederland voldoen aan eisen die in het kader van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook onze/mijn praktijk voldoen aan deze eisen. Graag leg ik kort uit wat dit betekent.

Klachten functionaris

Het kan voorkomen dat u als cliënt van onze/mijn praktijk een klacht heeft over de geboden zorg. Onze/mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met ons/mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden, dan bieden wij/bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

Geschilleninstantie

Het staat u vrij – indien de bemiddeling van de klachtenfunctionaris niet tot het door u gewenste resultaat leidt – u te wenden tot de onafhankelijke en door het ministerie van VWS erkende geschilleninstantie waarbij wij/ik zijn/ben aangesloten.

Met ingang van [startdatum Wkkgz-registratie] 2019 is onze/mijn praktijk bij een erkende geschilleninstantie aangesloten. De geschilleninstantie is gemachtigd om bindende adviezen uit te brengen om zo tot een schikking tussen de partijen te komen. Eventueel kan ook een schadeclaim worden toegekend. Meer informatie vindt u via de website van het NIBIG.

Contact

Wanneer u een klacht heeft kunt u contact opnemen met het NIBIG via klachten@nibig.nl. Zij zullen u informeren over de mogelijkheden en eventuele verdere procedure.

 

Privacy verklaring

Lid van NIBIG en NGS

Maak nu direct een afspraak:

Werktijden:

Ma:              9.00/ 16.00       Wijhe
Dinsdag:      8.30.00/13.00   Wijhe
Woensdag:  8.30/17.00         Wijhe
Vrijdag:        9.00/17.00         Wijhe
Zondag  in overleg mogelijk   9.00/12.00  Wijhe

Afwijkende tijden zijn ook mogelijk in overleg, dit is afhankelijk van mijn privé situatie.

Indien je verhinderd bent, dien je de afspraak minimaal 24 uur van te voren af te zeggen.

Locaties

Wijhe

Wijhe
Villa Waterloo
Stationsweg 23
8131 DG Wijhe

Parkeren voor de villa of aan de andere kant van weg, afslag station zijn parkeerplaatsen voor villa Waterloo gereserveerd.

Het is ook mogelijk om op locatie te komen, bij jou aan huis of bij jouw bedrijf. Eventuele reiskosten kunnen dan in overleg in rekening worden gebracht.