Stan Dijk

Vader – Sportief – Kennis – Gevoel – Intuïtie – Levenservaring – Leergierig – Betrokken – Creatief

Vader van 2 jonge kinderen, ik hou van sporten op dit moment mountainbike, fitness (al is het spelen en stoeien met de kinderen ook al een sport).

Na eerst in de technische sector te hebben gewerkt ben ik later, (mede door een burn out) gaan  nadenken wat ik echt leuk vond en zo doende weer naar de schoolbanken gegaan.

Een opleiding richting de sport en beweging volgde omdat hier ook mijn passie lag, al  snel kwam ik er achter dat het begeleiden van mensen met klachten het beste bij mij paste zowel fysieke als mentale klachten.  Opleidingen op het gebied van medische fitnes, voeding en coaching volgden en sportmassage kwam er in 2009 bij. Hier werd ik nog blijer van en ben mij hier verder in gaan ontwikkelen wat resulteerde in een eigen praktijk in 2013. Ook kwam ik erachter dat ik (hoog) of beter gezegd fijn gevoelig was en dat er warmte  uit mijn handen stroomde. Hoewel dat een hele nieuwe wereld voor mij was vond ik dat echter heel interessant en ben mij ook hierin gaan ontwikkelen en een opleiding tot energetisch therapeut volgde en deze heb ik in 2014 afgerond.  Eerst was mijn fijn gevoeligheid meer een last nu heb ik er mijn kracht van gemaakt! Uiteraard blijf ik leergierig en blijf ik mij ontwikkelen op persoonlijk als therapeutisch vlak.

Ervaring om jou te helpen

Sedert 2013 heb ik nu mijn eigen praktijk, hiervoor was ik werkzaam in de fitness wereld.
Ooit ben ik begonnen in de weg en waterbouw, toch kwam ik er achter dat daar niet mijn talent en passie lag. Mede door gezondheid klachten wist ik dat ik moest gaan veranderen en voor mezelf  moest gaan kiezen. Ik ben weer in de schoolbanken gaan zitten met veel plezier en diverse opleidingen op het gebied voeding, bewegen, massage en energetische therapie volgden.

Later kwam ik mede door de massages die ik gaf in aanraking met energetische behandelingen. Een klant van mij zei wel eens; ‘jij hebt net zulke warme handen als een magnetiseur waar ik wel eens geweest ben’. Hierdoor getriggerd ben ik me hierin gaan verdiepen  en verder gaan ontwikkelen, nieuwsgierig en leergierig als ik ben.
Hier leerde ook beter om te gaan met mijn eigen gevoeligheid en meer vertrouwen op mijn intuïtie, zodat dit steeds meer een kracht werd en is.

Ook ben ik vader in een fijn gezin en heb 2 lieve, grappige en eigenwijze kinderen. Ik combineer de praktijk mede met de zorg voor het gezin.

Als iedereen links gaat, wil ik juist nog wel eens rechts gaan, om te kijken wat daar is. Dat is meer een uitdaging. Zo kijk ik soms ook naar een klacht met een heldere blik of vanuit een andere hoek.

Ik denk in mogelijkheden, ik pas niet in een hokje, ben creatief, ik ben verantwoordelijk, zorgzaam, sportief, vader en door zetter.